Talisca Galatasaray yolcusu mu? Menajerinden flaş açıklama

Anderson Talisca için Galatasaray iddiası
Anderson Talisca için Galatasaray iddiası

Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al-Nassr forması giyen Anderson Talisca'nın adı bu sefer Galatasaray ile adı anıldı.Suudi basınında yer alan habere göre Talisca'nın Galatasaray ile el sıkıştığı ve sezon sonunda İstanbul'a geleceği yazıldı.

Suudi Arabistan Ligi'nde bu sezon 14 maça çıkan Anderson Talisca, 13 gollük performansıyla takımının yıldızlarından biri oldu.

İsmi sık sık Türk takımlarıyla anılan Brezilyalı futbolcunun bu kez Galatasaray'a imza atacağı iddia edildi. Suudi gazeteci Jryan Al-Odhiani, Talisca ile Galatasaray'ın el sıkıştığını ve sezon sonu için sözlü anlaşmaya varıldığını yazdı.

  • Anderson Talisca
  • 2021 den bu yana Al-Nassr forması giyen Anderson Talisca 49 maçta 36 gol - 4 asistlik performansıyla göz doldurdu.

Beşiktaş'ta yıldızlaştı

2016-2018 yılları arasında ligimizde Beşiktaş forması giyen Brezilyalı 10 numara, 80 maçta 37 gol - 14 asiste imza attı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 ve Avrupa Ligi'nde çeyrek final başarısı gösteren takımın en önemli oyuncularından biriydi.

  • Siyah beyazlılar ile 2016-17 sezonunda 1 Süper Lig şampiyonluğu da yaşayan Talisca'nın kariyerinde bunun yanı sıra 2 Portekiz Ligi, 1 Portekiz Süper Kupası ve 1 Çin Ligi zaferi bulunuyor.

Talisca, Galatasaray'a transfer olacak mı? Menajeri açıkladı

Suudi Arabistan basınında Talisca'nın Galatasaray ile anlaştığı haberlerinin ardından, oyuncunun menajeri Carlos Leite açıklama yaptı. Leite, iddiaları yalanlayarak "Talisca, Suudi Arabistan'da mutlu. Transfer iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Sözleşmesinin sonuna kadar Al Nassr'da kalmak istiyor." dedi.