Antalyaspor futbol takımının otelde rehin kaldığı iddiaları yalanlandı

Antalyaspor Hollanda kampında
Antalyaspor Hollanda kampında

Antalyaspor futbol takımının Hollanda’da kamp yaptığı otelde rehin kaldığına dair çıkan haberler kulüp tarafından yapılan açıklamayla yalanlandı.


İddialara ilişkin, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden

Antalyaspor’un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada oldukça verimli bir yurt dışı kamp dönemi geçiren takımın, 10 günlük kamp süresini tamamlayarak, önceden belirlenen programa uygun şekilde kamp yaptığı otelden çıktığı, uçuş saatinde havaalanında olduğu ve zamanında da Antalya’ya döndüğü bilgisi paylaşıldı.

Antalyaspor
Antalyaspor
Takımın Hollanda’da rehin kaldığı iddialarının kesin bir dille reddedildiği açıklamada şöyle denildi:
  • "Profesyonel futbol takımımızın Hollanda’da kamp yaptığı otelde rehin kaldığına dair bugün çıkan haberler üzerine bir açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
  • Oldukça verimli bir yurt dışı kamp dönemi geçiren takımımız, 10 günlük kamp süresini tamamlayarak, önceden belirlenen programa uygun şekilde kamp yaptığı otelden çıkmış, uçuş saatinde havaalanında olmuş ve zamanında da Antalya’ya dönmüştür.
  • Hiçbir şekilde, takımımızın Hollanda’da rehin kalması diye bir şey söz konusu olmamıştır.
  • Ancak, sponsorluk anlaşmalarından kaynaklanan ödemelerin gecikmesi nedeniyle, ödemeyle ilgili bazı sorunlar yaşanmış ve bu sorunlar ivedilikle çözülmüştür."