Aras Özbiliz Hollanda yolcusu!

Aras Özbiliz
Aras Özbiliz

2015-2016 sezonunda Beşiktaş'a transfer olan, sonrasında çeşitli takımlara kiralanan Aras Özbiliz, bu sezon da Hollanda Ligi takımlarından Willem II'ye kiralandığı iddia edildi.

Kadrosunu güçlendirmek için takviyeler yapan Beşiktaş, aynı zamanda da forma şansı bulamayan oyuncular ile yollarını ayırmaya çalışıyor.

Bein Sports'un haberine göre, siyah beyazlıların hocası Şenol Güneş tarafınfan kadroda düşünülmeyen Aras Özbiliz, Hollanda Eredivisie takımlarından Willem II'yle kiralık olarak anlaşmaya vardı. Transfer için iki kulübün evrak işlerinin halletmeye çalıştığı ve 28 yaşındaki oyuncunun bugünden itibaren Tilburg'da takımla çalışmaya başlayacağı bildirildi.

Ajax altyapısında yetişen Aras 2010-2012 yılları arasında A takımda forma giydikten sonra sırayla Kuban Krasnador, Spartak Moskava, Rayo Vallecano, Beşiktaş ve Sheriff Tiraspol formalarını giydi.

Siyah beyazlılarla 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunun kanat oyuncusunun yıllık 1 milyon avrodan fazla garanti ücret aldığı tahmin ediliyor.

🔥 Cyle Larin tutulamıyor...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()