Arda Turan'dan Galatasaray taraftarına cevap!

Arda Turan & Emre Belözoğlu
Arda Turan & Emre Belözoğlu

Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Turan, Fatih Terim ile arasındaki gerginlik ve taraftarların ıslıklı protestolarıyla ilgili olarak imalı ifadeler kullandı.

Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan, 2-0 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından yayıncı kuruluşun röportajına katıldı ve maç öncesi/esnasında/sonrasında yapılan eleştirilere yanıt verdi.

İlk olarak Galatasaray’ın daha iyi bir oyun oynadığının altını çizen ve şampiyonluğa inandığını belirten deneyimli oyuncu, daha sonra ise Fatih Terim ile arasında yaşanan kriz hakkında imalı açıklamalarda bulundu. Arda Turan, “İnsanlar için değil, Allah için yaşıyorum. Bir gün gerçekler ortaya çıkar. Çok ıslıklandım daha önce de. Biz ülkenin her yerinde bu ıslıklara alışığız, canları sağ olsun.” İfadelerini kullandı.

Arda Turan son olarak ise taraftarlara hitaben, “Canları sağ olsun” dedi.

Arda Turan'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde:

  • 5 maçımız daha var. Takım çok iyi gidiyor, futbolun doğrularını yapmaya çalışıyoruz. Takımı bugüne kadar nasıl getirdiysek böyle devam ettireceğiz. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Rakibimiz bizim önümüzde geçti. 100 yıllık kulüplere karşı bir organizasyon, bir sistem takımıyız. Önce Kayseri'yi geçip, önümüze bakacağız. Umudumuz var. Bu takımı buraya nasıl getirdiysek, bu hikayeyi yazmaya devam edeceğiz. İnsanlar için değil, Allah için yaşıyorum. Bir gün gerçekler ortaya çıkar. Çok ıslıklandım daha önce de. Biz ülkenin her yerinde bu ıslıklara alışığız, canları sağ olsun. Sürekli insanlar dışarıdan bir kılıf buluyorlar. Normaldir ülkenin şartları. Magazindir, gazetesidir... Biz yolumuza bakıyoruz.