Atiba yönetime rest çekti

​Atiba yönetime rest çekti
​Atiba yönetime rest çekti

Beşiktaş ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Atiba Hutchinson siyah-beyazlı yönetime rest çekti.

Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson'ın Beşiktaş ile olan mukavelesi 30 Haziran'da sona erecek. Güneş'in haberine göre; yetenekli futbolcu, yönetime "Sözleşmemi istediğim şartlarda uzatmazsanız Göztepe'ye giderim dediği ileri sürüldü.

Teklifi beğenmedi

Yönetimin “1 yıl uzatalım” teklifini beğenmeyen ve uzatmanın kendi istediği şartlarda yapılmasını isteyen 35 yaşındaki futbolcu, “Böyle olmayacaksa Tamer Tuna’nın takımına, Göztepe’ye giderim. Kanada’dan da çok iyi teklifler alıyorum” diyerek adeta rest çekti.

Yönetim indirim istiyor

Atiba yönetimin şartlarını kabul etmesini bekliyor.
Atiba yönetimin şartlarını kabul etmesini bekliyor.

Temmuz 2013’te PSV’den bonservissiz transfer edilen Atiba, kısa sürede taraftarın sevgilisi olmuş, gösterdiği performansla Süper Lig’in en iyi orta saha oyuncuları arasına girmişti. Sözleşmesi 2016 yazında 2 senelik uzatılan ve 1 milyon Euro’nun altındaki yıllık ücreti 1.3’e çekilen Kanadalı yıldızın kariyerine 1 sezon daha Beşiktaş’ta devam etmek istediği ancak aynı ücreti talep ettiği öğrenildi. Yönetim ise yeni sözleşmedeki yıllık ücrette indirime gitmekten yana…

Güneş kalmasını istiyor

Taraflar arasında uzlaşma zemini oluşmazsa, Atiba Hutchinson 5 yıldır formasını giydiği kulübüne veda edecek. Beşiktaş’ın sembol isimlerinden biri haline gelen yıldız futbolcunun takımda kalmasını isteyen Şenol Güneş’in son kararı yönetime bıraktığı gelen haberler arasında. Göztepe cephesi ise geçen sezon transfer ettiği Selçuk, Ba, Sabri gibi “büyük takım görmüş veteranlar”dan aldığı verim nedeniyle Atiba’ya istediği teklifi sunma noktasında cömert davranıyor.