Atiker Konyaspor'dan anlamlı forma çalışması

Atiker Konyaspor'dan TL simgeli forma
Atiker Konyaspor'dan TL simgeli forma

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında oynayacakları Antalyaspor karşılaşmasında giyecekleri formanın sol kolunda Türk Lirası simgesiyle sahaya çıkacak.

Türkiye'nin son dönemde ekonomik anlamda uğradığı saldırıya, Türk kulüplerinden tepkiler birer birer gelmeye devam ediyor.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un dolar bozduran taraftarlarına kombine satışında indirim uygulayacağını açıklamasının ardından bir hamle de Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor'dan geldi. Yeşil beyazlı kulüp, ligin 2. haftasında oynayacağı Antalyaspor karşılaşmasına Türk Lirası simgesi bulunan formalarla çıkacak.

Yeşil-Beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:

  • "Atiker Konyaspor'umuz, milli birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Antalyaspor maçına sol kolunda Türk Lirası Simgesiyle çıkacak. Son dönemde ülkemiz üzerine oynanan büyük oyunlar ve operasyonlara Atiker Konyaspor'umuz kayıtsız kalmadı. Kulübümüz TFF'ye başvurarak Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda oynayacağımız Antalyaspor maçında formamızın sol kolunda Türk Lirası simgesiyle çıkmak için başvuruda bulundu."