Avrupa maçları şifresiz kanalda

Temsilcilerimizin maçları şifresiz kanalda yayınlanacak.
Temsilcilerimizin maçları şifresiz kanalda yayınlanacak.

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Galatasaray, Konferans Ligi'nde Trabzonspor ve Sivasspor'un maçları şifresiz kanaldan yayınlanacak.

Avrupa'daki temsilcilerimiz Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Sivasspor, gruplara kalma mücadelesi veriyor. Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa Ligi'nde, Trabzonspor ile Sivasspor ise Konferans Ligi'nde sahaya çıkacak. 4 maç da şifresiz kanaldan izleyiciyle buluşacak.

Fenerbahçe'nin rakibi Helsinki

Fenerbahçe, bu sezon Avrupa'daki ilk maçına çıkıyor. Sarı lacivertliler, Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Finlandiya ekibi Helsinki'yi konuk edecek. Perşembe günü 21.45'te başlayacak mücadele TV8'den yayınlanacak.

Galatasaray, Randers karşısında

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PSV'ye elenen, Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda St. Johnstone'ı saf dışı bırakan Galatasaray, gruplara kalmak için Randers karşısına çıkıyor. Sarı kırmızılıların Danimarka ekibiyle oynayacağı mücadele Perşembe günü 20.00'de başlayacak ve Star TV'den yayınlanacak.

Trabzonspor, Roma'yı ağırlayacak

Konferans Ligi'nde önceki turda Molde'yi eleyen temsilcimiz Trabzonspor ise, adeta Şampiyonlar Ligi kurası çekti ve Roma ile eşleşti. Bordo mavililer, İtalyan deviyle ilk maçı perşembe günü 20.30'da oynayacak. Mücadele ATV'den yayınlanacak.

Sivasspor, Kopenhag ile karşılaşacak

Konferans Ligi'nde gruplara kalma mücadelesi verecek diğer temsilcimiz ise Sivasspor. Kırmızı beyazlılar, play-off turunda Danimarka'nın güçlü takımı Kopenhag'ı konuk edecek. Perşembe günü 21.00'de başlayacak maç, TRT Spor'da izleyiciyle buluşacak.

https://www.w3.org/1999/xlink"... stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
Bu gönderiyi Instagram'da gör
ZPOR (@zpor)'in paylaştığı bir gönderi