Aykut Kocaman kaleci tercihini yaptı!

Aykut Kocaman derbide Kameni'yi oynayacak.
Aykut Kocaman derbide Kameni'yi oynayacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray derbisinde kaleyi Volkan Demirel mi yoksa Kameni'ye mi emanet edeceği konusunda karar verdi. Derbi kadrosunda kafasında en fazla soru işareten mevkiiyi derinlemesine masaya yatıran Aykut Kocaman, tercihini Kameni'den yana kullandı.

Spor Toto Süper Lig 9. hafta mücadelesinde kritik Galatasaray deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman, kaleyi kime emanet edeceğine karar verdi.

Şampiyonluk yarışından kopmamak adına son derece büyük bir öneme sahip bu kritik derbide mutlak galibiyet hedefleyen Aykut Kocaman, kalede Carlos Kameni’ye görev verecek. Yeni Malatyaspor maçında sergilediği etkileyici performansla Aykut Kocaman’ın gözüne giren Kameni, bir kez daha Volkan Demirel'den formayı kaptı.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Mevcut kadronun derbi tecrübesi en yüksek ismi olan Volkan Demirel ise yedek soyunacak.

Galatasaray Başkanı Yardımcısı Nasuhi Sezgin, Fenerbahçe ile oynayacakları derbide Volkan Demirel'in forma giymesini istemediğini söylemişti.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Robin van Persie ve Mehmet Ekici yok

Derbi öncesinde Fenerbahçe’de cezalı oyuncuların Galatasaray karşısında oynayabilecek olmaları yüzleri güldürüyor. Martin Skrtel’i Galatasaray karşısında ilk 11’de sahaya sürecek olan Aykut Kocaman, bu futbolcunun yanında ise Portekizli Neto’ya şans verecek.

Bir başka cezalı isim Alper Potuk da, Yeni Malatyaspor maçında cezasını tamamladı ve derbi öncesinde şans bekleyen isimlerden. Hasan Ali Kaldırım’ın son maçtaki performansından memnun kalan Aykut Kocaman, cezasını dolduran İsmail Köybaşı’nı yedek olarak başlatmayı düşünüyor.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Derbi için gece gündüz çalışan tecrübeli teknik adamın yüzü, Fernandao’nun da dönmesiyle gülüyor. Hücum hattında elinde birçok alternatifi bulunan Kocaman; Janssen, Soldado ve Fernandao arasından seçim yapacak.

Galatasaray karşılaşması öncesinde sakatlığı bulunan Robin van Persie ve Mehmet Ekici, zorlu karşılaşmada oynayamayacak.