Aykut Kocaman'dan tuhaf Mehmet Topal açıklaması

Aykut Kocaman'dan tuhaf Mehmet Topal açıklaması​
Aykut Kocaman'dan tuhaf Mehmet Topal açıklaması​

Fenerbahçe-Demir Grup Sivasspor maçı öncesi yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman çarpıcı açıklamalara imza attı.

Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda bu sezon iyi bir çıkış yakalayan Demir Grup Sivasspor'u ağırlıyor.

Son 3 maçta kazanamayan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, maç öncesi önemli açıklamalara imza attı. İşte Aykut Kocaman'ın sözleri:

  • "Maç öncesi konuşmanın anlamı yok. Dün Galatasay’ın yenilmesi, Beşiktaş’ın puan kaybetmesi… Yine yukarıyı bir şekilde yakalacağımız bir maç olabilir. Puan ortalamamızı normale döndermeye çalışacağız. Bu hafta ve sonraki hafta ilk 3 takım içinde olabileceğimiz öngörüyorduk. Ancak yitirdiğimiz puanlar o yakınlığı yakalamamıza engel oldu.
  • Genel zorunluluk dışında kuvvetli bir kadro olduğunu düşünüyorum. Bir adım daha isteyen takım olması en büyük amacım. “Mehmet Topal ve İsmail konusunu öyle uygun gördüm. Saha içinde neler olabileceğini hep birlikte göreceğiz. Sakatlıklardan değil, ben öyle uygun gördüm."