Aykut Kocaman'ın yeni kaptanı!

Aykut Kocaman Valbuena
Aykut Kocaman Valbuena

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, geri dönüşüyle birlikte takımı yeniden yapılandıracak. Aykut Kocaman ilk olarak takımın 2. ve 3. kaptanlarını değiştirdi.

Aykut Kocaman’ın istifa kararından dönmesinin ardından takım içinde yeni bir yapılanmaya gitmek için düğmeye basan Fenerbahçe’de ilk neşter kaptanlara vuruldu.

Oyuncular tarafından sabote edildiğini düşünen Aykut Kocaman’a daha rahat bir çalışma alanı sağlamak için kimsenin gözünün yaşına bakmama kararı alan Aziz Yıldırım ve yönetimi, deneyimli teknik adama tam yetki verdi.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Yeni Şafak Spor’un haberine göre; bu doğrultuda harekete geçen Aykut Kocaman, 2. kaptan Mehmet Topal ve 3. kaptan Hasan Ali Kaldırım’ın kaptanlıklarını elinden aldı. Tecrübeli çalıştırıcı, 1. kaptan Volkan Demirel’e ise dokunmadı.

Sarı lacivertli takımda Volkan Demirel’in forma giymediği maçlarda, pazubandı 2. kaptan olarak Valbuea’nın takması bekleniyor.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA
  • Volkan Demirel'in formayı Kameni'ye kaptırmasının ardından ağırlıklı olarak Valbuena'nın kaptanlık pazubandını takması bekleniyor.