Aziz Yıldırım canlı yayında ağladı!

Aziz Yıldırım Canlı Yayın Ramil Guliyev Ağladı
Aziz Yıldırım Canlı Yayın Ramil Guliyev Ağladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ramil Guliyev'in altın madalya kazanmasının ardından FB TV'ye yaptığı telefon bağlantısında gözyaşlarına hakim olamadı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, milli sporcu Ramil Guliyev’in dünya şampiyonu olduğu gecede duygusal anlar yaşadı.

Aynı zamanda Fenerbahçe sporcusu olan Ramil Guliyev'in dünya şampiyonluğunun ardından FB TV'ye telefonla bağlanan Aziz Yıldırım, gözyaşlarını tutamadı.

gzt

Yıldırım, “Böyle bir çocuğumuzun dünya şampiyonu olmasından dolayı çok mutluyum. Çok gururluyum, ağlayacak durumdayım. İnşallah diğer sporcularımız da bunu başarırlar.” dedi.

Fenerbahçe'den Ramil Guliyev açıklaması

                                    
                                    İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen 16. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden sporcumuz Ramil Guliyev yarı finalde 20.17’lik derece ile birinci olarak final müsabakasında mücadele etmiştir. Bugün gerçekleşen final müsabakasında ise üstün bir performans sergileyen Sporcumuz, 20.09'luk derecesiyle yarışı birinci bitirerek Dünya Atletizm Şampiyonası Erkekler 200 metre Şampiyonu olarak altın madalya kazanmıştır. Türkiye'ye Dünya Atletizm Şampiyonaları tarihindeki ilk altın madalyayı getirerek ülkemizi ve camiamızı gururlandıran başarılı sporcumuz Ramil Guliyev’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu vesile ile sporcumuzun Türk vatandaşı olmasında başta Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Azerbaycan Cumhuriyeti yetkilileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.
Fenerbahçe'den Ramil Guliyev açıklaması İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen 16. Dünya Atletizm Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden sporcumuz Ramil Guliyev yarı finalde 20.17’lik derece ile birinci olarak final müsabakasında mücadele etmiştir. Bugün gerçekleşen final müsabakasında ise üstün bir performans sergileyen Sporcumuz, 20.09'luk derecesiyle yarışı birinci bitirerek Dünya Atletizm Şampiyonası Erkekler 200 metre Şampiyonu olarak altın madalya kazanmıştır. Türkiye'ye Dünya Atletizm Şampiyonaları tarihindeki ilk altın madalyayı getirerek ülkemizi ve camiamızı gururlandıran başarılı sporcumuz Ramil Guliyev’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu vesile ile sporcumuzun Türk vatandaşı olmasında başta Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Azerbaycan Cumhuriyeti yetkilileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.