Aziz Yıldırım: Her gün 1 milyon vermekten kurtuldum!

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım

Başkanlığı Ali Koç'a kaptırdıktan sonra işlerinin başına dönen Aziz Yıldırım'ın, yakınları tarafından çok mutlu olduğu ifade edildi. Yıldırım'ın, "Her gün 1 milyon bulmaktan kurtuldum. Çok rahatladım. Huzurluyum" dediği iddia edildi.

Ali Koç, Fenerbahçe'deki ekonomik zorluklarla mücadele ederken, eski başkan Aziz Yıldırım kendini tamamen işe verdi. Yıldırım'ın iş hayatındaki değişimi ise çalışma arkadaşlarının da dikkatini çektiği ifade edildi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Aziz Yıldırım'ın çalışanlarının kendi aralarındaki yaptıkları sohbetlerde eski başkan Yıldırım'ın çok değiştiği iddia edildi.

Çalışanlar şunları söylediği ifade edildi:

  • "Aziz Bey başkanlık yaptığı dönemde stresinden dolayı çok gergindi. Eskiden kimseyi dinlemez, etmezdi. şimdi herkesi dinliyor, fikrini soruyor. Bizlerle sohbet ediyor."

Aziz Yıldırım'ın şirketlerini daha fazla büyüteceğini söylediği ifade edilirken, eski başkanın yakın dostlarına şunları aktardığı iddia edildi:

  • "Ben kaybedersem Fenerbahçe kaybeder ama ben kazanırım. İşlerimi ihmal ettim. Hızlı bir şekilde işlerime dönerim’ demiştim. Kısa süre içinde gerçekten böyle olduğunu gördüm. Her gün 1 milyon bulmaktan kurtuldum. Bu stres üzerimden kalktı. Çok rahatladım. Bu da iş hayatımdaki ortamıma yansıdı. Huzurum yerinde bir daha F.Bahçe başkanlığını düşünmüyorum. İnşallah kısa zaman içerisinde bazı işler alacağım. 5 yıllık süreç içerisinde şirketleri büyüteceğim. Artık aileme de zaman ayıracağım."

Sporla hiç ilgilenmeyeceğim

Aziz Yıldırım'ın kısa süre önce verdiği röportajda gelecekteki planlarıyla ilgili, "Sporla hiç ilgilenmeyeceğim, bunu herkes bilsin. Sadece ailemle ve iş hayatımla ilgileneceğim. Dostlarımla gidip yemek yiyeceğim. Gezeceğim, eğleneceğim. Bundan sonra ne kadar yaşarım bilemem. Ama bundan sonraki ömrüm böyle geçecek. Fenerbahçe’yle veya başka bir kulüple, sporla ilgilenecek zamanım yok artık" demişti.