Bafetimbi Gomis, Galatasaray'a veda etti

Bafetimbi Gomis, 6 milyon avro karşılığında Arap takımlarından Al Hilal'a transfer olmuştu.
Bafetimbi Gomis, 6 milyon avro karşılığında Arap takımlarından Al Hilal'a transfer olmuştu.

Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımına transfer olan Bafetimbi Gomis sosyal medya hesabı üzerinden sarı kırmızılı kulübe veda etti. Bafetimbi Gomis, "Galatasaray'da gördüğüm sevgiyi hiçbir yerde göremeyeceğim. Bugüne kadar gördüğüm en büyük taraf Galatasaray taraftarıydı ve sizi asla unutmayacağım" dedi.

Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal'a 6 milyon avro karşılığında transfer olan Gomis, Galatasaray'a sosyal medya üzerinden veda etti. Bugün iki duyguyu aynı anda yaşadığını ifade eden deneyimli golcü, "Hem yeni bir ülke ve kulüp bulmanın sevinci hem de bana kucak açan bu ülke ve kulüpten ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Bu kulüp bana futbolun gerçek tutkusunu gösterdi. Bana kendimi önemli hissettirdi ve ilk şampiyonluğumu verdi. Süper Lig'in en skorer oyuncuları arasına bir aslan olarak imzamı atmama olanak sağladı. Futbol büyük ve güzel bir şey. Galatasaray'da gördüğüm sevgiyi hiçbir yerde göremeyeceğim. Bugüne kadar gördüğüm en büyük taraf Galatasaray taraftarıydı ve sizi asla unutmayacağım. Galatasaray harika bir kulüp buradan ayrılırken arkamda kardeşlerimi bırakıyorum. Bu başarıları onlarsız yapamayacağım takım arkadaşlarıma ve teknik ekibe teşekkür ederim. Kulüpteki herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

TERİM ŞAMPİYON OLMANIN NASIL BİR DUYGU OLDUĞUNU ÖĞRETTİ

  • "Bana şampiyon olmanın nasıl bir duygu olduğunu öğrettiği için büyük antrenör Fatih Terim'e de teşekkür ederim" diyen Bafetimbi Gomis şu ifadeleri kullandı: "Bu yaşımda yeni bir şeyler öğrenebileceğimi düşünmezdim ama o bana aksini kanıtladı. Türkiye'de parlamama yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Dünyanın en güzel ülkelerinden birinde yaşayan gururlu ve güçlü Türk milletine de teşekkür ediyorum. Galatasaraylı ailem şunu unutmayın ki bu ayrılık benim için çok zor. Bu gibi durumlar hayatımızda ayarlayabileceğimiz şeyler değil, mecbur kaldığımız seçimler. Bu kulübe daha fazlasını verebilmeyi istesem de buradaki işimi başarıyla tamamladığımı düşünüyorum. Sizi asla unutmayacağım. Bu benim için hikayenin sonu değil. Çünkü siz her zaman kalbimde olacaksınız."

Today is a day of double emotion, I’m happy to discover a new country, a new club. But I’m also sad to leave a country that has become my adopted country. A club that will have made me discover what’s the true passion of football. Which will have made me feel important, who will have given me my first title of champion. Which will have allowed me to mark my imprint of "Aslan "In the pantheon of the scorers in superlig. Football is a thing ... a big and beautiful thing! But above all this is the human who takes over. The love I’ve received here will never be equal. Fans and Fideles the most incredible fans that I’ve had the chance to know until today, who love their club who live for their club who will have always supported me especially in the difficult moments. I will never forget you! ❤ In this great club of Galatasaray I leave friends of the brothers a family. Thanks to my teammates without whom I could never have done all this. Thanks to the staff members who have always been there to help me. Thanks to the employees who work tirelessly for the smooth running of the club and who have brought me so much. A big thank you to the coach @fatihterim for letting me know what it's like to be a champion. I did not think to learn anything at my age but as he will show me the opposite. Thank you to the people who have allowed me to flourish in Turkey. Thanks to all the Turks you have one of the most beautiful country be proud be strong be united !!! My family from Galatasaray know one thing I leave the heavy heart it’s never easy to leave one's family but sometimes life is so made. There are situations that we do not necessarily have to program, choices that we must make. I leave with the feeling of a work accomplished even if I would have liked to give even more for this club but the life wanted it otherwise ... Know that I will never forget you and that today it’s a chapter which close but not the end of the story because you will be forever in my heart. I love you !!!❤

Gomis (@bafetimbigomis)'in paylaştığı bir gönderi ()