Başakşehir son dakikada yıkıldı!

Medipol Başakşehir 1-1 D. G. Sivasspor
Medipol Başakşehir 1-1 D. G. Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta maçında Başakşehir ile Sivasspor 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta maçında Başakşehir ile Sivasspor, Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldiler.

Maça çok etkili başlayan Başakşehir, 14. dakikada Elia'nın asistinde Riad Bajic ile 1-0 öne geçti. Bu gol Riad Bajic'in Başakşehir formasıyla attığı bu sezonki ilk gol oldu. Maçın 37. dakikasında sarı kart gören Mossoro, 38. dakikada yaptığı bir diğer hareketle ikinci sarı kartı görüp takımını 10 kişi bıraktı. İkinci yarıda Sivasspor puan veya puanlar için sahaya çıktı ve bu isteği minvalinde Samet Aybaba, 46. dakikada oyuna Robinho'yu alarak başladı.

İkinci yarıda İrfan Can Kahveci 60. dakikada sarı kart gören bir diğer isim oldu ve önümüzde hafta oynanacak Antalyaspor maçı öncesinde cezalı duruma düştü. Maçın 68. dakikasında Sivasspor'un kontraatağını yaptığı faulle kesen Emre Belözoğlu, sarı kart gören bir diğer isim oldu.

Maça yedek başlayan ve hafif sakatlığı bulunan Arda Turan, 70. dakikada Bajic'in yerine oyuna dahil oldu. İki takım da son anlarda gol için yüklendi ama golü bulan taraf Sivasspor oldu. Sivasspor'da 90+2'de Robinho sahneye çıktı ve skoru belirleyen isim oldu. Maçın 90+3. dakikasında faul beklentisi cevap bulmayan Arda Turan, hakeme fiziki müdahalede bulundu ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.