Başakşehir'den Burak Yılmaz'a sürpriz teklif

​Bir süredir adı Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz için Medipol Başakşehir de devreye girdi.
​Bir süredir adı Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz için Medipol Başakşehir de devreye girdi.

Bir süredir adı Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz için Medipol Başakşehir de devreye girdi. İstanbul ekibi tecrübeli golcü için Trabzonspor'a ciddi bir teklifte bulundu.

Sezon sonuna doğru sakatlanan ve yurt dışında operasyon geçiren Burak Yılmaz'ın, bu süreç boyunca yönetimle arası bozuldu. Sakatlığı boyunca yönetimin kendisine destek çıkmadığını söyleyen Burak Yılmaz için basında sürekli takımdan ayrılacağı yönünde haberler çıktı. Özellikle Beşiktaş'la ciddi bir şekilde adı geçen 32 yaşındaki golcü için bu sefer başka bir iddia ortaya atıldı.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Burak Yılmaz için en son devreye giren takım Medipol Başakşehir oldu. Golcü oyuncu için İstanbul ekibi, Trabzonspor'a 2.5 milyon avro ve Kerim Frei'ı teklif etti.

Arşiv
Arşiv

BEŞİKTAŞ FİYATI YÜKSEK BULDU

Özellikle Şenol Güneş'in isteği üzerine Burak Yılmaz için harekete geçen Beşiktaş yönetimi, Trabzonspor'un Burak için istediği 3.5 milyon avroluk bonservis bedelini yüksek buldu.

İSTANBUL'A TAŞINDI BİLE

Başakşehir'in transfer teklifini kabul ederse Arda Turan ile takım arkadaşı olacak Burak Yılmaz, İstanbul'daki yeni evine taşındı bile. Golcü futbolcu Acarkent'teki yeni evinin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak iç mimarlık şirketine teşekkür etmişti.

Arşiv
Arşiv

  • Burak Yılmaz bu sezon Trabzonspor formasıyla 25 maçta 23 gol atarak gol Gomis'in arkasından gol krallığında sezonu ikinci sırada tamamlamıştı.