Batshuayi transferinde sıcak saatler

​Batshuayi milli takım formasıyla attığı golün sevincini yaşıyor.
​Batshuayi milli takım formasıyla attığı golün sevincini yaşıyor.

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Michy Batshuayi için Valencia cephesinden resmi açıklama geldi. Valencia Sportif Direktörü Mateu Alemany, golcü oyuncuyla yolların ayrıldığını ve Chelsea'ye geri döneceğini belirtti. Bu gelişme, Batshuayi transferinde sarı kırmızılı ekibin elini güçlendirdi.

La Liga ekiplerinden Valencia’da kiralık olarak forma giyen Michy Batshuayi’nin Galatasaray’a olası transferi konusunda sıcak saatler yaşanıyor.

Valencia Sportif Direktörü Mateu Alemany, 25 yaşındaki golcü oyuncunun önümüzdeki günlerde takımdan ayrılarak Chelsea’ya geri döneceğini duyurdu. Başka kulüplerle görüşüldüğünü de belirten Alemany, konunun ilerleyen günlerde daha da netlik kazanacağını ifade etti.

  • “Michy Batshuayi, takımdan ayrılacak ve Chelsea'ye geri dönecek. O da bunu biliyor ve şu anda bazı kulüplerle görüşüyoruz. Umarım ki bu sorun, her iki taraf için de en iyi şekilde çözülür.”

Valencia'nın kiralık sözleşmesini iptal edip, Michy Batshuayi’nin de Chelsea'ye geri dönmesi hâlinde Galatasaray'ın golcü oyuncuyu transfer etmek için bağlantılar kurmaya başladığı iddia edilmişti.

  • Batshuayi bu sezon Valencia'da 17 maçta 519 dakika görev aldı ve 1 gole imza attı.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

📂 ARŞİV | Batshuayi halı sahada Galatasaray formasıyla...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()