Batuhan Karadeniz 'öldürülmemek' için maçın ortasında şehirden kaçmış!

Batuhan Karadeniz
Batuhan Karadeniz

Batuhan Karadeniz'in vukuatlarına bir yenisi daha eklendi. Maçın ikinci yarısında hocasına 'beni değiştir' dedi ve oyundan çıkınca havalimanına giderek şehirden kaçtı.

Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim tarafından darp edilen futbolcu Mertcan Çam, yaşanan skandal olayın ardından sessizliğini bozdu ve ilk röportajını verdi.

Hürriyet Gazetesi’ne konuşan Mertcan Çam, alacakları sebebiyle kulübü Türkiye Futbol Federasyonu’na verdiği için başına bunların geldiğini söyledi ve geçmiş döneme ait çarpıcı bir detayı paylaştı.

Batuhan Karadeniz hakkında yeni bir dosya açılacağa benziyor.
Batuhan Karadeniz hakkında yeni bir dosya açılacağa benziyor.

Kendisinden önce de bazı futbolcuların benzer sıkıntılar yaşadığını itiraf eden Mertcan Çam, geçen yıl küme düşme müsabakası olan Şanlıurfaspor – Elazığspor maçının ardından ismini vermek istemediği bir futbolcunun havalimanına kaçtığını anlattı.

  • “Geçen yıl ismini vermek istemediğim tanınmış bir futbolcu da kümeye düşme maçımız olan Ş.Urfaspor-Elazığ maçının devre arasında başkanla tartıştı. Başına geleceği anladığı için oyundan çıkmak istedi. Hoca onu değiştirdi. O da hemen giyinip havalimanına doğru taksiyle kaçtı. Ama yakalanmamak için Urfa havalimanına değil, Diyarbakır havalimanına kaçtı. Kaçmasaydı büyük ihtimal başına benim başıma gelenden daha beter şeyler gelebilirdi. Zira benimki sadece paramı hakkımı isteme konusu, onun olayında küme düşme durumu da vardı. Hayatı bile tehlikeye girebilirdi.”

Batuhan Karadeniz, Şanlıurfaspor'dan sonra kariyerine Sakaryaspor'da devam ediyor.
Batuhan Karadeniz, Şanlıurfaspor'dan sonra kariyerine Sakaryaspor'da devam ediyor.

Mertcan Çam’ın ismini vermek istemediği futbolcunun Batuhan Karadeniz olduğu ortaya çıktı. Batuhan Karadeniz, St. Gallen’den sonra Şanlıurfaspor’a transfer olmuş ve hemen ardından Sakaryaspor’un yolunu tutmuştu.