Belhanda hakkında olay iddia: Beni Beşiktaş'a götür dedi hiç yakıştıramadım

Younes Belhanda
Younes Belhanda

FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Belhanda'nın Galatasaray ile anlaşma sırasında kendisine, "Beni Beşiktaş'a götür" diye mesaj gönderdiğini ifade etti.

FIFA menajeri Ayhan Yeşilbaş, Belhanda'nın Galatasaray'a transfer süreciyle ilgili flaş iddialarda bulundu.

Ajansspor'a konuşan Yeşilbaş, şunları ifade etti:

  • "Belhanda'yı ben zamanında Galatasaray'a getirebilirim demiştim, 5-6 milyon euroya bu transferi bitirebilirim demiştim. Ben 5 milyona anlaşmıştım iyi bir pazarlıkla bu fiyata inilecekti" dedi. Yeşilbaş, "Galatasaray daha sonra bu transfer 8 milyon euroya bitirdi ben ise 5'e getirebileceğimi söylemiştim. Aradaki 3 milyonluk farkın ne olduğunu bilmiyorum, menajere verildi mi bilemem. Şimdi Galatasaray 8 milyon euro ödedi, gazetenin haberine göre ayrıca 1.5 milyon euro menajer komisyonu ödenmiş gözüküyor. 9.5 milyon euroya mal oldu. Ben Belhanda için teklifimi Levent Nazifoğlu'na yapmıştım, bana herhangi bir cevap gelmedi bir 10 gün sonra 5 milyon dolara anlaştığım Belhanda 9.5 milyon euroya Galatasaray'a geldi."

BELHANDA'YA YAKIŞTIRAMADIM

Yeşilbaş, "Belhanda Galatasaray'la anlaşırken bana haber gönderip 'beni Beşiktaş'a götür' diye mesaj gönderdi bunu da Belhanda'ya yakıştıramadım" dedi.

Galatasaray'ın yaz transferi döneminde Dinamo Kiev'den kadrosuna dahil ettiği; 27 yaşındaki Faslı oyuncu sarı kırmızılı formayla çıktığı 20 maçta; 2 gol, 8 asist kaydetti.