Beşiktaş aradığı 10 numarayı buldu! İşte sürpriz atak

​Beşiktaş aradığı 10 numarayı buldu! İşte sürpriz atak
​Beşiktaş aradığı 10 numarayı buldu! İşte sürpriz atak

Beşiktaş gelecek sezon için hazırlıklarına erkenden başladı. Siyah-beyazlılar Hollanda'nın Nijmegen takımında forma giyen Ferdi Kadıoğlu'nu takibe aldı.

Sezona iddialı bir başlangıç yapan, rakipleriyle zirve yarışında amansız bir mücadelenin içinde olan Beşiktaş gelecek sezon için kolları sıvadı. Teknik direktör Şenol Güneş ve ekibinin hazırladığı listeyi değerlendiren Beşiktaş yönetimi, başkan Orman'ın onayıyla çalışmalarına start verdi. Fanatik'in iddiasına göre; Beşiktaş genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nu göz hapsine aldı.

1 milyon Euro

Ferdi bu sezon çıktığı 30 maçta 6 gol atıp 11 asist yaptı.
Ferdi bu sezon çıktığı 30 maçta 6 gol atıp 11 asist yaptı.

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda ilk atağını Hollanda’ya yaptı. Kara Kartal, Hollanda İkinci Lig ekiplerinden Nijmegen’in yıldız adayı Ferdi Kadıoğlu’nun peşine düştü. Yönetim, 18 yaşındaki futbolcu için kulübüyle ilk teması kurdu. Beşiktaş’ın, Ferdi için Nijmegen’e 1 milyon Euro’luk teklifte bulunduğu öğrenildi.

Avrupalılar peşinde

Hollanda U-19 Milli Takımı’nın formasını giyen ve ülkede, ‘potansiyeli en fazla olan yıldız adayı’ olarak gösterilen Kadıoğlu için Nijmegen’in, Beşiktaş’tan gelen bu öneriyi geri çevirdiği bildirildi. Almanya ve Belçika Ligi takımlarının da radarında bulunan Ferdi Kadıoğlu için Siyah-Beyazlılar’ın, teklifini yenileyebileceği konuşuluyor. Yeni transferlerle kadroyu gençleştirmeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi’nin bu konuda yeni önerisini yakın zaman içerisinde Hollanda kulübüne ileteceği kaydedildi.