Beşiktaş istedi Fenerbahçe alıyor: Babacar için girişimler başladı

Beşiktaş istedi Fenerbahçe alıyor: Babacar için girişimler başladı​
Beşiktaş istedi Fenerbahçe alıyor: Babacar için girişimler başladı​

Forvet transferinde süresi az olan Fenerbahçe, Arsenal'den Lucas Perez'i renklerine bağlayamazsa Beşiktaş'ın da ilgilendiği Babacar transferine yoğunlaşacak.

Uzun süredir Arsenal'in İspanyol forveti Lucas Perez'le ilgilenen ve bu transferde önemli yol kateden Fenerbahçe eğer Arsenal'le anlaşamazsa, Fiorentina'nın golcüsü Khouma Babacar için girişimlerini sıklaştıracak.

Santrfor arayışını sürdüren Fenerbahçe’de Lucas Perez veKhouma Babacar isimleri ön plana çıktı. Önceliği Lucas Perez’e veren sarı lacivertliler, mayıs ayında Galatasaray’ın da talip olduğu İspanyol futbolcunun bonservisi için Arsenal ile pazarlık yapıyor.

Geçen yıl 20 milyon Euro’ya aldığı Lucas Perez için aynı parayı talep eden İngiliz kulübü, daha sonra 14.7 milyon Euro’ya inmeyi kabul etti. Ancak sarı lacivertliler bu rakamı daha da aşağı çekmeye çalışıyor. Arsenal, 10-11 milyon Euro civarına indiği taktirde bu transfer gerçekleşecek.

Fenerbahçe’nin transferindeki B planı ise Fiorentina’da forma giyen Khouma Babacar. Bir ara Beşiktaş’ın da talip olduğu Senegalli oyuncuyla da görüşen sarı lacivertliler, santrfor transferini 17 Ağustos’ta Vardar ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçına dek bitirmeyi hedefliyor.

Babacar'ın nasıl bir futbolcu olduğunu aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz;

Kaynak: Hürriyet