Beşiktaş stoper transferini de bitiriyor: Vida imzaya yakın

​Beşiktaş stoper transferini de bitiriyor: Vida imzaya yakın
​Beşiktaş stoper transferini de bitiriyor: Vida imzaya yakın

Negredo'yu alarak golcü transferini bitiren Beşiktaş'ta rota artık stoper transferi. D.Kiev'in Şampiyonlar Ligi'nden elenmesiyle harekete geçen Beşiktaş Ukrayna ekibinin Hırvat stoperi Vida'yı tekrar gündemine aldı.

Golcü transferinden sonra stoper transferine ağırlık veren Beşiktaş, Pepe'nin yanına dünya çapında bir defans oyuncusu almak istiyor.

Gündeme pek çok isim gelmesine rağmen liste başında hâlâ onun ismi yazıyor: Vida. 1.5 senedir Hırvat stoperi takımına kazandırmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Dinamo Kiev’in Şampiyonlar Ligi’ne 3.ön eleme turunda veda etmesinin ardından harekete geçti.

Ukrayna ekibi, Avrupa’da devam etmeyeceği için kadroda daralmaya gidecek. Bunu fırsat olarak gören Kara Kartal, yarım sezon sözleşmesi kalan Vida’yı renklerine bağlamak istiyor. Beşiktaş, en fazla 2-3 milyon Euro’luk bir bedelle bonservis problemini çözmeyi hedefliyor.

Güneş’in gözdelerinden

Şampiyonlar Ligi’nde vitrine çıkacağı için Vida, Beşiktaş’ın teklifine sıcak bakarken, 28 yaşındaki başarılı savunmacı kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Hırvatistan Milli Takımı’nda 48 maça çıkan 1.84 boyundaki yıldız stoper, teknik direktör Şenol Güneş’in de çok beğendiği isimlerden biri.

Kaynak: Fanatik