Beşiktaş Talisca'nın alternatifini Rusya'da buldu

​Beşiktaş Talisca'nın alternatifini Rusya'da buldu.
​Beşiktaş Talisca'nın alternatifini Rusya'da buldu.

Anderson Talisca'yı uğurlamaya hazırlanan Beşiktaş, Brezilyalı oyuncunun yerini eski oyuncusu Manuel Fernandes ile doldurmayı planlıyor. Siyah beyazlı yönetimin görüşme için önümüzdeki günlerde Moskova'ya çıkarma yapması bekleniyor.

Siyah beyazlı takımda oynadığı dönemde taraftarın sevgilisi olan Manuel Fernandes yeniden gündeme geldi. Beşiktaş'a dönmek istediği iddia edilen Portekizli yıldız için siyah beyazlı yönetimin çalışmalara başladığı belirtildi.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Şenol Güneş de yönetimin Manuel Fernandes hamlesine sıcak bakıyor. Beşiktaş'ta yönetimin önümüzdeki günlerde Moskova'ya gideceği ve Portekizli yıldız için Lokomotiv Moskova ile görüşeceği söyleniyor. Rus ekibinin ise oyuncunun değerini bulması halinde Beşiktaş ile anlaşmaya yakın olduğu belirtiliyor.

Moskova ekibi ile sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek olan 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun bonservisi ise 4 milyon avro civarında. Siyah beyazlı yönetim ise bu rakamı aşağı çekmek için uğraş verecek.

  • Manuel Fernandes, bu sezon Lokomotiv Moskova formasıyla 41 maçta 14 gol atarken 4 asist yaptı. Tecrübeli oyuncu, Portekiz Milli Takımı'nda ise 10 kez forma giyip 2 gol attı.

🇵🇹

Manuel Fernandes (@mfernandes1818)'in paylaştığı bir gönderi ()