Beşiktaş'ı yakan hakem konuştu: Kebabı çok severim

Dinamo Kiev-Beşiktaş maçında verdiği kararlar sonucu ağır şekilde eleştirilen maçın hakemi Craig Thomson, ilk kez konuştu.

Beşiktaş'ın 6-0 kaybettiği Dinamo Kiev karşılaşmasında düdük çalan ve verdiği hatalı kararlarla büyük tepki toplayan Craig Thomson, olaylı maçın ardından ilk kez konuştu.

Sabah'ta yer alan habere göre, Dinamo Kiev-Beşiktaş maçının geride kaldığını belirten Thomson, ''Kesinlikle hiçbir şekilde konuşamam. O maç benim için geride kaldı.'' ifadelerini kullandı.

"Türkleri de kebabı da çok severim"

Verdiği kararların arkasında duran Thomson, ''Ne gördüysem ona göre düdük çaldım. Hata yaptığıma inanmıyorum. Emin olun hata yapsaydım özür dilerdim. Türkleri de kebabı da çok severim. Türkiye'nin güzel bir ülke ve oradaki insanların sıcakkanlı olduğunu biliyorum.'' şeklinde konuştu.

Thomson son olarak, Türk taraftarlardan tehdit alıp almamasıyla ilgili kendisine yöneltilen soruya ise ''Bu çok saçma bir soru" şeklinde yanıt verdi. Thomson özellikle Andreas Beck'e çıkardığı kırmızı kart ve aynı pozisyonda verdiği penaltı kararıyla büyük tepki toplamıştı.