Beşiktaş'ın Kayserispor kadrosunda 3 eksik

Beşiktaş, yeni sezonun ilk resmi maçına Kayserispor karşısında çıkıyor
Beşiktaş, yeni sezonun ilk resmi maçına Kayserispor karşısında çıkıyor

Beşiktaş, yeni sezonu Yukatel Kayserispor maçıyla açacak. Zorlu karşılaşma öncesi eksikleri göze çarpan siyah-beyazlı ekipte 3 isim sakatlıkları sebebiyle sezonun ilk karşılaşmasında olmayacak.

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunda ilk rakibi Yukatel Kayserispor. Siyah-beyazlıların 6 Ağustos günü Vodafone Arena'da konuk edeceği Yukatel Kayserispor'la saat 21.45'te karşılaşacak. Mücadelenin hakemliğini Ümit Öztürk yaparken Öztürk'ün yardımcılıklarını Osman Gökhan Bilir ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olacak.

Geçen sezonu Sergen Yalçın'la başlarken beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun devre arasında göreve getirdiği Valerien İsmael ile 2022-2023'e şampiyonluk parolasıyla başlıyor. Siyah-beyazlı ekipte, yeni transferler ilk kez resmi bir maçta taraftarın karşısına çıkacak.

Siyah-beyazlı ekipte bu transfer döneminde takıma katılan Romain Saiss, Wout Weghorst, Jackson Muleka, Gedson Fernandes, Arthur Masuaku ve Emrecan Uzunhan, Valerien Ismael'in görev vermesi halinde ilk defa lig maçında Beşiktaş forması giyecek.

Üç futbolcu forma giyemeyecek

Siyah-beyazlı ekip yeni sezonun ilk maçına hazırlanırken kadrosunda 3 eksik göze çarpıyor.

Tedavileri süren Josef de Souza ile Atiba Hutchinson'ın yanı sıra uyluk ön adalesinde gerilme ve kısmi yırtık tespit edilen Welinton Souza, Kayserispor karşısında görev alamayacak.