Beşiktaş'ın yeni golcüsü Larin'in herkesi korkutan vukuatı

Cyle Larin
Cyle Larin

Beşiktaş'ın MLS ekibi Orlando City'den transfer ettiği Kanadalı golcü Cyle Larin'in alkollü olarak araç kullanmaktan dolayı gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği yeni golcüsü Cyle Larin'in herkesi tedirgin eden bir vukuatı ortaya çıktı.

Cyle Larin'in geçtiğimiz sene alkollü araç kullanmaktan dolayı ceza aldığı ortaya çıktı. Genç oyuncunun gece saat 2.30 sularında belirlenen yasal sınırın üzerine alkollü olarak, 4 şeritli bir yolda ters şeritten araç kullandığı için polis tarafından durdurulduğu ve bu olayın ardından bir süre gözaltında tutulduğu ifade edildi.

Larin'in hatta dönem tedavi görmesine karar verildiği ve bu süreçte yasaklı olduğu için takımıyla maçlara çıkamadığı öğrenildi. Larin, bu olaydan sonra sosyal medya hesabından özür dileyerek şu açıklamayı yapmıştı:

  • "Ailemden, taraftarlarımızdan, Orlando City'den ve Kanada'dan böyle bir duruma düştüğüm için özür diliyorum. Bir daha bu tarz bir olayın yaşanmaması ve çevremdekilerin güvenini yeniden kazanmak "çin elimden gelen çabayı göstereceğim."