Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in ilk açıklamaları

Şenol Güneş
Şenol Güneş

Beşiktaş'ta ikinci Şenol Güneş dönemi resmen başladı. Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Şenol Güneş basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte o açıklamalar...

Beşiktaş'ta ikinci Şenol Güneş dönemi başladı. Siyah-beyazlıların tecrübeli hocası, düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş yönetimine ve taraftarına teşekkür etti

"Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Bana bu şansı veren tüm Beşiktaş yönetimine teşekkür ediyorum. Buraya gelmeden önce kamuoyunda çokça konuşuldu. Son dönemde gördüğüm sevgi sebebiyle de tüm taraftara teşekkür ediyorum."

"Dün itibarıyla ilk konuşmayı yaptık"

"Dün itibarıyla ilk konuşmayı yaptık. Sonra da akşam konuştuk. Bunları anlatmak zorundayım, çünkü hakkımızda çok yazıp çiziliyor. Türk futbol kamuoyuna açık ve net bilgiyi vermek durumundayız. Yoksa bu dalgada biz de boğulup gideriz."

Şenol Güneş
Şenol Güneş

Valerien Ismael ve ekibine teşekkür etti

"Bundan önce çalışan tüm teknik heyete, başta Valerien Ismael'e teşekkür ediyorum."

"Başarıya ihtiyacımız var"

"Kulübün de başarıya ihtiyacı var, benim de başarıya ihtiyacım var. Camianın ihtiyacı olan bu."

"Ceyhun Kazancı ile devam edeceğim"

"Daha önce Ceyhun Kazancı burada çalışıyordu, onunla devam edeceğim. Teknik heyette de Bayram Bektaş, Şeref Çiçek ve Eren Şafak'la beraber çalışacağım. Diğer personellerde çok büyük bir değişiklik olmayacak."

"Bu kulüp çok büyük bir kulüp"

"Bu kulüp çok büyük bir kulüp. İyi bir başkanı ve yönetimi var. Bana da ihtiyaçları olduğunu hissettiğim için buraya geldim. Görevimi en iyi yapacağımın sözünü veriyorum."

"Burası Türkiye Ligi"

"Premier League oyuncuları konusuna katılmıyorum. Orası Premier League, burası Türkiye Ligi. Zaman zaman aldığımız sonuçlarla kendimizi oraya koymayalım, onları da buraya koymayalım."

En çok ses getiren takım

"Son 10 yıla bakarsak herhalde en çok şampiyonluğu olan takım Beşiktaş, en çok ses getiren takım da Beşiktaş."

Yabancı kuralına dair...

"Mevcut yabancı kuralı neyse ona uyacağız. Tartışmasını yaparız, o ayrı konu. Zorlukları var, kabul ediyorum. Ancak şu andaki işimiz yarışmak. Benim bu konuda projelerim vardı. Gerekirse konuşuruz."