Beşiktaşlı Fabri açıklamalarıyla şaşırttı

​Beşiktaşlı Fabri açıklamalarıyla şaşırttı
​Beşiktaşlı Fabri açıklamalarıyla şaşırttı

Beşiktaş'ın yetenekli file bekçisi Fabricio Ramirez siyah-beyazlı kulüpteki serüveni hakkında konuştu.

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Fabricio Ramirez, siyah-beyazlılara ikinci kaleci olarak transfer edildiğini açıkladı. Skorer'in İspanyol basınına dayandığrdığı haberde Fabricio'nun çok çalışarak kaleyi devraldığının altı çizildi.

“Bilinmedik bir takım tercih ederdik”

Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern Münih eşleşmesini değerlendiren deneyimli kaleci, “Grup aşamasında herkesi şaşırttık. Her şeyin hep pozitif yanına bakmayı tercih ederim. Ancak öte yandan biraz daha bilinmedik bir takım gelmesini tercih ederdik. Çok iyi oyuncuları var ve kaliteli bir ekipler. Zor bir eşleşme olacak. Bayern oyunun kontrolünü ele alarak maça hükmetmeye çalışacak. Bizim de buna karşılık mümkün olduğunca topa çok sahip olup, elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“Kapım kapalı değil”

Fabri, “Kariyerimin en formda dönemini geçiriyorum. Futbolda tek hedefim var, her geçen gün kendimi daha da geliştirmek. Gelecekle ilgili öngörülerde bulunmayı sevmiyorum. Beşiktaş ile kontratımda bir yılım daha var ve ondan sonra geleceğimin nasıl şekilleneceğini göreceğiz. O zaman belki İspanya’ya dönmek ya da Avrupa’da devam mümkün olabilir. Daha çok ülke tanımak, daha çok şehri keşfetmeyi isterim. Hiçbir seçeneğe kapım kapalı değil” diye konuştu.

Kartal’ın file bekçisi birinci kaleci olmasıyla ilgili olarak, “Aslında Beşiktaş’a birinci kaleci olarak gelmemiştim. Kaptanın yedeği olarak gelmiştim ve bu durum kalecilerin performanslarının yukarı çıkmasına neden oldu. Hocamız iyi olana formayı veriyor. Ben de bir şekilde kendimi kabul ettirdim. Şenol Güneş Türkiye’nin efsane kalecilerinden ve bu benim için büyük şans. Bana çok önemli bilgiler veriyor” dedi.