Beşiktaşlı futbolcular sosyal medyayı salladı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu üçüncü maçında İtalyan ekibi Napoli ile karşılaşacak. Kafile İtalya'ya Anadolu Jet firmasının onlar için yaptığı özel uçakla gitti. Kulübün Twitter hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar ise sosyal medyayı salladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş yarın 21.45'te İtalya temsilcisi Napoli ile oynayacağı maç için yola çıktı.

Yolculuk için Türk Hava Yolları'na bağlı olan Anadolujet, filosunda bulunan Boeing 737-800 tipi uçak Beşiktaş'ın renkleri olan siyah beyaza boyadı.



Uçağın teslim töreninde konuşan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, çok sağlam bir takımla iş birliği içinde olduklarını belirterek, "Bir tarafta Beşiktaşımız var, bir tarafta benim THY teknik ekibim... Beşiktaş Kulübü Başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Başkan (Fikret Orman) yönetim kurulumu nasıl ikna etti, hala anlamış değilim. Bir şekilde bizi ikna etti. Ben de basında duydum, şaşırdım." dedi.

Futbolcuların şıklığı sosyal medyayı salladı


Tören ve İtalya'ya hareket için Nevzat Demir Tesisleri'nden Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket eden Beşiktaş kafilesinin şıklığı sosyal medyaya damgasını vurdu.

Kulübün resmi Twitter hesabından paylaşılan fotoğraflar, taraftarlar tarafından büyük övgü kazandı.

Kullanıcılar futbolcuların şıklığı ile ilgili olarak 'Futbolcularımız göz kamaştırıyor, Jilet tayfa' gibi yorumlarda bulundu.



Galeri: Beşiktaşlı futbolcular sosyal medyayı salladı

Napoli ile ilk maç

Beşiktaş, İtalya'nın önemli takımlarından Napoli ile ilk kez karşı karşıya gelecek.

Avrupa kupalarında İtalyan ekiplerine karşı en çok maçı Lazio ile (4 karşılaşma) yapan siyah-beyazlı takım, Fiorentina, Milan ve Inter ile ikişer kez oynadı. Beşiktaş, bir kez de Parma ile Avrupa kupası maçı yaptı.

Napoli ile oynayacağı ilk maçı kazanmayı hedefleyen Beşiktaş, ayrıca İtalyan ekipleri karşısındaki şanssızlığını da yenmeye çalışacak.