Beşiktaş'ta "habersiz" kriz: Negredo gitti mi?

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Negredo ile ilgili açıklamalarda buundu.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Negredo ile ilgili açıklamalarda buundu.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, sağlık kontrollerinden geçmek üzere Dubai'ye doğru yola çıkan Negredo için, "Bizden izinsiz böyle bir şey yapamaz" açıklamasında bulundu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşikaş'ta Negredo bilmecesi devam ediyor. Al Nasr takımı için sağlık kontrollerinden geçmek üzere Dubai'ye giden İspanyol oyuncu, havaalanında siyah beyazlı taraftarlara veda etti.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise bugün yaptığı açıklamada, "Bize gelen resmi teklif yok" dedi. Orman, Negredo izinsiz ayrıldıysa ceza veririz ifadelerini kullandı.

Alvaro Negredo, bugün öğlen saatlerinde İstanbul'dan ayrılarak Dubai'ye gitti.
Alvaro Negredo, bugün öğlen saatlerinde İstanbul'dan ayrılarak Dubai'ye gitti.

Fikret Orman, İspanyol golcü Negredo ile alakalı şunları söyledi:

  • "Ben Beşiktaş Kulübü’nün başkanıyım. Şu ana kadar Negredo’nun ne nereye gittiğinin bilgisi ne de transferiyle ilgi bilgi gelmedi. Bir yere gittiyse kulübün onayı olmadan olamaz. Bugün izin günüyse bir yere gitmiştir. Eğer Beşiktaş’a teşekkür ettiyse, inşallah iyi bir bonservis bedeli getirir ve biz de ona teşekkür ederiz. Ama eğer habersiz gittiyse ceza veririz. Beşiktaş Kulübü’ne gelen herhangi bir teklif yok. Bu sadece bugün konuşulmuyor. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Vida olayı yaşadık. 25 milyon Euro’lar, 40 milyon Euro’lar konuşuldu. Eğer şu anda Negredo’yla alakalı bir şey gelirse biz de değerlendiririz. Ama benim ve yönetim kurulunun önüne herhangi bir şey gelmedi şu ana kadar."