Beşiktaş'ta koronavirüs test sonuçları açıklandı

Arşiv
Arşiv

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen kulüplerden biri olarak dikkati çeken Beşiktaş’ta koronavirüs test sonuçları açıklandı. Teknik heyet, futbolcular ve tesis çalışanlarına yapılan test sonuçları negatif çıktı.

Beşiktaş'ta futbolcular, teknik heyet ve tesis çalışanlarına yapılan koronavirüs testlerinin sonuçları çıktı. Kulüp, testlerin tümünün negatif çıktığını duyurdu.

Antrenmanlara devam edilecek

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ”27 Mayıs Çarşamba günü; teknik heyetimiz, futbolcularımız ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 tarama testi yapılmıştır. Yapılan tarama testlerinin tamamı, negatif sonuçlanmıştır. Takımımız önceden planlandığı şekilde antrenman programına devam edecektir. Taraftarımıza ve tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Başkan Ahmet Nur Çebi, koronavirüsü yenmişti

Hatırlanacağı gibi Beşiktaş’ta başkan Ahmet Nur Çebi’nin koronavirüs testi pozitif çıkmış ardından tedavi süreci sonrasında Çebi’nin sonuçları negatife dönmüştü.

Takımda bazı kişilerde pozitif vakaya rastlanmıştı

  • Siyah-beyazlılarda ilk olarak 1 futbolcu ve 1 çalışanda, ardından da 8 kişide test sonuçları pozitif çıkmıştı. Beşiktaş geride bıraktığımız günlerde yapılan test sonuçlarının negatif çıkmasıyla birlikte koronavirüs sıkıntısını aşmıştı.