Beşiktaş'ta santrfora 2 sürpriz aday: Başkan Çebi bizzat açıkladı

Ahmet Nur Çebi, 2 golcü adayını açıkladı.
Ahmet Nur Çebi, 2 golcü adayını açıkladı.

Santrfor arayışlarını sürdüren Beşiktaş, listesinin ilk sırasında yer alan ve maddi konularda anlaşılan Wout Weghorst'tan henüz olumlu ya da olumsuz dönüş alamadı. Siyah beyazlılar bunun üzerine listedeki diğer isimlere yöneldi. Başkan Ahmet Nur Çebi, iki yıldız futbolcunun ismini bizzat açıkladı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, yaklaşık 10 gündür Wout Weghorst'tan gelecek haberi bekliyor.

Hollandalı golcü ve kulübü Burnley ile maddi konularda anlaşan siyah beyazlılar, 29 yaşındaki futbolcudan henüz olumlu ya da olumsuz yanıt alamayınca listesindeki diğer isimlere yöneldi.

Dün Vodafone Park'ta düzenlenen sponsorluk anlaşmasının imza töreninde konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Weghorst haricinde Alexander Sörloth ve Jackson Muleka gibi isimlerin de listede olduğunu söylemişti. Çebi, bugün iki yeni isim daha açıkladı.

Seferovic ve Arnautovic listede

NTV Spor'un haberine göre; Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, santrfor adaylarından iki futbolcunun daha ismini verdi. Çebi, Benfica'dan Haris Seferovic ve Bologna'dan Marko Arnautovic ile ilgilendiklerini söyledi.

30 yaşındaki Seferovic, 1.86 boyunda
30 yaşındaki Seferovic, 1.86 boyunda
33 yaşındaki Arnautovic'in transfermarkt piyasa değeri 6 milyon €
33 yaşındaki Arnautovic'in transfermarkt piyasa değeri 6 milyon €

Beşiktaş, Weghorst'tan olumlu haber gelmediği takdirde bu iki futbolcuyla ilgili girişimlerini hızlandıracak. Seferovic ve Arnautovic'in, kulüpleriyle 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

  • 30 yaşındaki İsviçreli golcü Seferovic, geçen sezon Benfica'da 15 maçta 5 gol atıp 3 asist yaptı. 33 yaşındaki Aranautovic ise geçtiğimiz sezon Bologna formasıyla 34 karşılaşmada 15 gol 1 asistlik performans sergiledi.