Beşiktaş'ta Talisca'nın yerine sürpriz isim

Beşiktaş'ta Talisca'nın yerine sürpriz isim
Beşiktaş'ta Talisca'nın yerine sürpriz isim

Benfica'nın sezon sonunda Talisca transferinde zorluk çıkarması halinde Beşiktaş yönetimin alternatif olarak bir başka Brezilyalı Alex Teixeira'yı gündeme alabileceği belirtildi.

Beşiktaş, takımda kiralık olarak forma giyen Talisca'yı sezon sonunda bonservisiyle renklerine bağlamayı düşünüyor. Ayrıca Benfica'nın sezon sonunda yıldız oyuncuyu bırakmaması halinde ise alternatif arayışları da devam ediyor.

Şimdiden sezon sonu için hazırlıklara başlayan Beşiktaş yönetimi, transfer çalışmalarını sıkı tutuyor. Geçen sezon Benfica'dan kiralık olarak kadroya katılan ve gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Talisca'nın, sezon sonunda takımdan ayrılması halinde, Beşiktaş yönetimi alternatif olarak Çin'de Jiangsu Suning forması giyen Alex Teixeira gündemine alacak.

2009 yılında düzenlenen U-20 Dünya Şampiyonası'nda yıldızı parlayan Texeira'yı Shakhtar, devlere imkan tanımadan kadrosuna katmayı başarmıştı.

Avrupa basını, Brezilyalı gencin hangi deve transfer olacağını tartışırken, Ukrayna ekibi, Texeira'yı 50 milyon avroluk bir bedele karşılık çoktan Çin'e yolcu etti.