Burak Elmas: Defolup gidin

Burak Elmas
Burak Elmas

Süper Lig'in 13'üncü haftasında oynanan derbide, Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas, maçın hemen ardından TFF yöneticilerine yüklendi. İdarecilerle büyük bir tartışma içerisine giren Elmas'ı, yardımcıları zorlukla yatıştırdı.

İlk yarı bitiminin hemen ardından protokol tribününde olan TFF yöneticileri Ali Düşmez, İsmail Erdem ve Nuri Akın'ın yanına giden Burak Elmas, sert bir dille TFF Başkan vekili Ali Düşmez'e, "Bu hakemi özel mi seçtiniz?" dedi. Aynı tepkiyle cevap veren Düşmez, "Nereden çıkardınız böyle bir şeyi. Biz hiç karışmıyoruz. Görevlendirmeleri Merkez Hakem Kurulu yapıyor" cevabını verdi. Burak Elmas'a Oflu hoca gibi keyfinize göre mi hakem verileceğini söyleyen Düşmez, atanmış bir MHK olduğunu ve bu işi onların yaptığını söyledi.

Burak Elmas patladı.
Burak Elmas patladı.

Burak Elmas: Sistemi değiştireceğiz

Ali Düşmez'e MHK sistemini değiştireceğini söyleyen Elmas, "O sistemi değiştireceğiz. Bu sezon bu hakemlerle bitmez." diyerek konuşmasına devam ederken yan taraftan Nuri Akın, "İsteseniz de istemeseniz de bu hakemlerle gidecek" diyerek konuşmaya dahil oldu. Kendisini tanımayan Burak Elmas'a, "Burakcım, sen beni kayınpederin ve babana sor. Onlar iyi tanır" dedi. "Burakcım" ifadesine sinirlenen Burak Elmas," Ben Galatasaray Başkanı'yım. Bana Burakcım diyemezsin. Terbiyesizlik etme, kendine gel. Burası Galatasaray. Gönderdiğiniz hakemle bu maçın içine ettiniz, Türk futbolunun da içine ettiniz. Defolup gidin" diyerek yanlarından uzaklaştı.