Burak Yılmaz'dan flaş açıklama

Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Trabzonspor'un yönetiminin Burak Yılmaz açıklamasından sonra, deneyimli golcü de sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Trabzonspor ile Burak Yılmaz arasındaki ihtar problemi gün geçtikçe alevleniyor. Trabzonspor'un bugün Burak Yılmaz açıklamasının ardından, 33 yaşındaki golcü de Istagram hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu.

33 yaşındaki golcü, herkesin sürekli konuştuğunu ve kendisinin bunları hayretle dinlediğini söylerken, bu olayın parayla alakası olmadığını ifade etti. Kimsenin gerçekleri söylemediğini vurgulayan Yılmaz, "Para ile alakalı bir durum olsa geçen sene de tavrım bu olurdu fakat geçen sene değil federasyona başvurmak tek kelime para konuşmadım" dedi.

Burak Yılmaz sosyal medya hesabından şunları aktardı:

  • "Sürekli herkes konuşuyor ve ben hayretle dinliyorum, aslında herkes bu olayın para ile alakası olmadığını çok iyi bilmesine rağmen nedense gerçekleri söylemiyor. Para ile alakalı bir durum olsa geçen sene de tavrım bu olurdu fakat geçen sene sene değil federasyona başvurmak tek kelime para konuşmadım ve kulüp içinde neler yaptığımı çok iyi biliyorsunuz. Bu duruşumdan asla vazgeçmeyeceğimi de bilmenizi ister saygılar sunarım."