Burak Yılmaz'dan taraftara tavır

Burak Yılmaz topu kovalıyor.
Burak Yılmaz topu kovalıyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın yeni transferi Burak Yılmaz'ın yıldızı taraftarlarla barışmıyor. Maç öncesinde protesto edilen Burak Yılmaz, takım arkadaşları taraftarların yanına giderken ayrı durmayı tercih etti.

Beşiktaş'a transfer süreci 1.5 sezona yayılan ve en sonunda 3 Ocak tarihinde transferi gerçekleşen Burak Yılmaz, 12 yıl aradan sonra siyah beyazlı forma ile taraftarın önüne çıktı.

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre; karşılaşma öncesi bütün takım taraftarlara gidip selamlarken Burak Yılmaz takımdan ayrı bir şekilde geride kaldı. Takım, taraftarları selamladıktan sonra geri dönerken, Burak Yılmaz'ın taraftarlara gitmediği geride kaldığı o anlar objektiflere böyle yansıdı.

Fotoğraf, sporarena.com'dan alınmıştır.
Fotoğraf, sporarena.com'dan alınmıştır.

BURAK YILMAZ CEZALI

Mücadelenin 38. dakikasında rakibine yaptığı hareket sebebiyle hakem Mustafa Öğretmenoğlu tarafından sarı kartla cezalandırılan Burak Yılmaz, cezalı duruma düştü. Tecrübeli golcü, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.

Ligin ilk yarısında Trabzonspor’la 7 lig mücadelesine çıkan ve bu karşılaşmalarda 3 sarı kart gören golcü futbolcu, bu maçla birlikte 4. sarı kartını görerek Antalyaspor deplasmanında cezalı duruma düştü.

BURAK YILMAZ 12 YIL SONRA

Ara transfer döneminde Trabzonspor’dan Beşiktaş’a transfer olan Burak Yılmaz, siyah beyazlı ekipteki ilk maçına geçen hafta Akhisarspor karşısında çıkmıştı. 2006-08 yılları arasında Kara Kartal’da forma giyen tecrübeli futbolcu, tam 12 yıl sonra Dolmabahçe’de görev yaptı.

Burak, son olarak 2 Aralık 2007’de o zamanki adıyla İnönü Stadı’nda Çaykur Rizespor’la oynanan maça sonradan dahil olmuş, sezonun ikinci yarısında da Manisaspor’a gönderilmişti.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🤔 Gitsin mi?

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()