Caner Erkin'den Beşiktaş taraftarına ilginç cevap

​Caner Erkin'den Beşiktaş taraftarına cevap
​Caner Erkin'den Beşiktaş taraftarına cevap

Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş'ın Manisaspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada bir pozisyonda rakibine yaptığı hareket büyük tepki toplamıştı. Bunun üzerine bir taraftar grubunun sosyal medya üzerinden oyuncuya sakin olması için yaptığı çağrıya, Caner, "Hırsıma yenik düşüyorum" cevabını verdi.

Hakem Mete Kalkavan'a yaptığı hareketler ile spor kamuoyunun gündemine oturan Caner Erkin, bu olayın ardından TFF'den 6 maçlık ceza almıştı.

Dün cezası biten tecrübeli oyuncuyu Şenol Güneş, Manisaspor karşısında ilk 11'de sahaya sürdü.

Karşılaşmanın son dakikalarında Caner'in rakip oyuncuya yaptığı bir hareket, hem diğer takım taraftarlarından hem de Beşiktaş taraftarlarından büyük tepki aldı.

Bu olay üzerine bir taraftar grubu bir açıklama yayınlayarak, Caner'e seslendi. Yapılan açıklamada Caner'e hem takım arkadaşlarına hem de rakiplerine karşı daha sakin olması tavsiyesi yapıldı.

HER ŞEYİN SEBEBİ HIRS

Taraftarın açıklama yayınlamasının ardından sessizliğini bozan Caner Erkin, kendisine yapılan tavsiyelere şu şekilde cevap verdi;

  • "Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Lütfen biraz beni anlamaya çalışın. Ben Beşiktaş'ın iyiliği için mücadele ediyorum bazen hırsıma yenik düşüyorum. Her şey düzelecek ve çok güzel olacak. Yeter ki siz benim arkamda olun. Ben Beşiktaş taraftarımız ve camia için bütün mücadelemi vermeye hazırım"

Herşey daha güzel olacak. Bravo Büyük BEŞİKTAŞ 🦅🦅🦅

Caner Erkin (@canererkin)'in paylaştığı bir gönderi ()