Çaykur Rizespor'da Aykut Kocaman sesleri!

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı Aykut Kocaman ile temaslarımız devam ediyor dedi.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra herhangi bir takımın başına geçmeyen Aykut Kocaman için flaş bir açıklama geldi. Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kemal Yardımcı'nın bu konuyla ilgili gelişmeleri anlattı.

Teknik direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor'un yeni hocasının kim olacağı merakla bekleniyor. Gündeme gelen isimlerin başında ise Aykut Kocaman olduğu iddia edildi.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Çaykur Rizespor Başkanı Yardımcı, Aykut Kocaman ile anlaşamadıkları haberinin asılsız olduğunu ifade etti. Görüşmelerin hızla devam ettiğini söyleyen başkan Kemal Yardımcı, "İlle Aykut Kocaman olacak diye de bir şey söyleyemem ama şu anda anlaşmama durumu yok. Temaslarımız devam ediyor. Kısa sürede bu işin neticelenceğini umut ediyorum" ifadesini kullandığı söylendi.

Aykut Kocaman'ı isterim dediği öğrenilen Yardımcı son olarak şunları aktardı:

  • "Aynı düşüncelerim devam ediyor ancak iki tarafın da şartlarının yerine getirilmesi gerek. Aykut Kocaman olur, Hamza Hamzaoğlu olur ya da Okan Buruk hoca olur. sonuçta 3 isimle de temas halindeyiz. Ancak gerçekten de netleşen bir durum şu an için söz konusu değil. Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum, merak etmesinler. Bir hoca ile anlaştığımız an hemen açıklayacağız."