Çebi: "Biz şampiyon olunca Fenerbahçe ve Galatasaraylılar da seviniyor"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, çok konuşulacak bir şampiyonluk açıklamasına imza attı. Çebi, "Beşiktaş şampiyon oldu. Fenerbahçeliler mutlu, Galatasaraylılar mutlu, biz de mutluyuz. O halde her zaman biz şampiyon olalım, herkes mutlu olsun." dedi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Gelibolu Beşiktaşlılar Derneğinin düzenlediği şampiyonluk gecesine katıldı. Burada konuşma yapan Çebi'nin, geçen sezonki şampiyonlukla ilgili sözleri dikkati çekti.

Zor bir sezonu çifte kupayla kapattıklarının altını çizen Ahmet Nur Çebi, "Eğlenmek herkesin hakkı. Beşiktaş şampiyon oldu. Galatasaraylılar mutlu, Fenerbahçeliler mutlu, biz de mutluyuz. O halde her sezon biz şampiyon olalım, herkes mutlu olsun. Bu herkese nasip olmaz. Düşünün, Beşiktaş şampiyon oluyor, rakiplerimiz de mutlu oluyor." dedi.

"Gücümün yettiği kadar buradayım"

Beşiktaş'ta başkanlık yapmanın zor ve yıpratıcı olduğunu belirten başkan Çebi, "Bazen çok yorulduğumu hissediyorum. Yine de Beşiktaş'a hizmet etmek benim için onurdur, şereftir. Nereye kadar gider bilmiyorum ama gücümün yettiği kadar bu görevi sürdüreceğim." şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın imzalı forma açık artırmayla satıldı

Gelibolu'da düzenlenen şampiyonluk gecesinde, geçen sezon kazanılan kupalar da sergilendi. Sergen Yalçın'ın "Gelibolu'ya sevgilerimle" yazan ve imzasını taşıyan Beşiktaş forması da, açık artırmaya 22 bin 500 liraya alıcı buldu.