Cenk Tosun geri mi dönüyor?

Cenk Tosun, Liverpool'a attığı golün sevincini takım arkadaşlarıyla yaşıyor.
Cenk Tosun, Liverpool'a attığı golün sevincini takım arkadaşlarıyla yaşıyor.

Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun, siyah beyazlı ekibe geri dönüş için yeşil şık yaktı. Beşiktaş için 'yuvam' diyen Cenk Tosun, teklif gelmesi halinde 'hayır' demeyeceğini belirtti.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton forması giyen Cenk Tosun, Ocak ayında Beşiktaş’a döneceği yönünde Ada basınında çıkan haberlere yanıt verdi.

Takvim Gazetesi’nde yer alan habere göre; Beşiktaş’a yeşil ışık yakan golcü oyuncu, teklif gelmesi halinde seve seve geri dönebileceğini ifade etti. Resmi bir teklif olmadan konuşmanın çok doğru olmayacağının da altını çizen Cenk, kısa vadede her şeyin netleşeceğini sözlerine ekledi.

Cenk Tosun attığı golün sevincini tribünlere giderek yaşıyor.
Cenk Tosun attığı golün sevincini tribünlere giderek yaşıyor.
  • Bu haberleri ben de okudum. Şu anda Everton'da kendimi kanıtlamaya çalışıyorum. Bu sezona iyi bir başlangıç yapmadım. Ancak gelecek haftalarda daha iyi olacağımı düşünüyorum. Eğer Beşiktaş beni isterse ben seve seve gelirim. Beşiktaş benim yuvam. Ancak ortada resmi bir teklif olmadan konuşmak doğru değil. Her şey yakında netleşir.

Beşiktaş’ın Cenk Tosun'un durumunu dikkatle takip ettiği ve gelişmelere göre milli futbolcu için Ocak ayında harekete geçilebileceği iddia ediliyor. Başkan Fikret Orman'ın yöneticilerle yaptığı durum değerlendirmesinde, "Cenk bizim çocuğumuz. Eğer Everton'da mutlu değilse ve biz de anlaşma sağlarsak bu iş olur" yorumunu yaptığı öne sürüldü.