Cenk Tosun'a kötü haber: Everton forvet arayışında

Cenk Tosun
Cenk Tosun

Milli yıldız Cenk Tosun'un forma giydiği Everton hakkında ciddi bir iddia ortaya atıldı. Gol yollarındaki sorundan şikayetçi olan Everton yönetiminin sezon sonu yapılacak bir forvet transferi için acilen toplandığı belirtildi.

Milli futbolcumuz Cenk Tosun'un forma giydiği Everton'ın, forvet arayışında olduğu belirtilirken önümüzdeki yaz transfer döneminde bu konu hakkında hamle yapacağı belirtildi.

İngiltere'nin saygın yayın organı The Mirror, hücum bölgesinde kısırlıkla karşı karşıya kalan Everton'da geçtiğimiz hafta sonu acil bir toplantı gerçekleştirildiğini yazdı. Bu toplantının ana gündem maddesinin ise sezon sonu yapılacak olan forvet transferi olduğu aktarıldı.

Everton yönetimi
Everton yönetimi

Devre arasında gol yollarındaki sorunu çözmek adına Cenk Tosun'u transfer eden fakat şu an için milli yıldızdan beklediği katkıyı alamayan İngilizlerin transfer listesinin başındaki ismin ise, Leicester City ile 2016'da unutulmaz bir sezon geçiren ve gol krallığı yarışında ipi göğüsleyen Jamie Vardy olduğu dile getirildi.

"VARDY SIKI BİR EVERTON TARAFTARI"

Haberde oyuncunun sıkı bir Everton taraftarı olması ve onu Leicester City takımına kazandıran Steve Walsh'un da şu anda Everton'da futbol direktörlüğü yapmasından ötürü transfer ihtimalinin oldukça yüksek olduğu belirtildi.

Jamie Vardy, Premier Lig 2015-2016 sezonunda gol kralı olmuştu.
Jamie Vardy, Premier Lig 2015-2016 sezonunda gol kralı olmuştu.

Öte yandan haberin devamında İngilizler, Burnley maçında gol atmasına karşın Cenk Tosun'un Premier Lig'e uyum sağlamakta problem yaşadığına da değinirken; haftada 100 bin avro kazanan 31 yaşındaki İngiliz forvetin Everton'a giderek maddi imkanları daha iyi olan bir kontrata imza atmayı düşünebileceğini sayfalarına taşıdı.