Cenk Tosun'dan Quaresma ve Caner itirafı

Milli futbolcu Cenk Tosun, Moldova maçında fileleri havalandırdı.
Milli futbolcu Cenk Tosun, Moldova maçında fileleri havalandırdı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton'a rekor bir ücretle transfer olan milli futbolcumuz Cenk Tosun, Beşiktaş'ta oynarken Ricardo Quaresma'ya top geldiğinde hemen ceza sahasına koştuğunu; bugüne kadar kendisine en iyi pasları da Portekizli yıldızın ve Caner Erkin'in attığını söyledi.

Türkiye'yi temsil eden futbolcular ve teknik adamların oradaki yaşamlarını konu alan ve TRT Spor'da yayınlanan bir programa konuk olan milli futbolcu Cenk Tosun samimi itiraflarda bulundu.

Hayatında iki "Şenol" olduğunu söyleyen Cenk Tosun, "Şenol Güneş ve Şenol Tosun. İkisinin de İngiltere'ye gelmemde çok büyük payı var. Cenk Tosun olmamda babamın çok büyük bir payı bulunuyor" dedi.

Sunucunun, "Sana en iyi orta yapan kim, özlüyor musun onu?" sorusuna ise samimi itirafta bulunarak cevap veren Cenk Tosun, şöyle konuştu:

  • Quaresma'yı söyleyebilirim. Onun sayesinde çok gol attım. Yani top ona geldiğinde ben hemen direkt ceza sahası içerisine koşuyordum. Çok bir şey yapmana gerek yoktu, kafana kesiyordu. Onun haricinde Caner Erkin'i söyleyebilirim. Gerçekten sol ayağı inanılmaz yetenekli biri. Riskli oynar, 3 tane pas atar, 2 tanesi rakibe gider ama bir tanesi kesin kaleci ile karşı karşıya bırakır seni.