Cevad Prekazi: Galatasaray'ın şampiyonluk şansı devam ediyor

Cevad Prekazi, GZT Spor editörü Tuğçe Ergül'le hatıra fotoğrafı çektiriyor.
Cevad Prekazi, GZT Spor editörü Tuğçe Ergül'le hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Galatasaray efsanesi Cevad Prekazi, hayatını konu alan 'Prekazi Vurdu, Gol Oldu' isimli kitabının söyleşisinde GZT Spor'a konuştu. Sarı kırmızılı ekibin deplasman karnesinin kötü olduğunu belirten Prekazi, yine de futbolda her şeyin olabileceğini hatırlattı ve sarı kırmızılı ekibin şampiyonluk şansının sürdüğünü ifade etti.

Galatasaray’ın efsane oyuncularından Cevad Prekazi, hayatını konu alan kitabının tanıtımı ve imza günü için İstanbul’a geldi. “Prekazi Vurdu, Gol Oldu” isimli kitabının söyleşisinde değerlendirmelerde bulunan Prekazi, Galatasaray’ın şampiyonluk şansını GZT Spor için değerlendirdi.

GZT Spor’dan Tuğçe Ergül’ün sorularını yanıtlayan Cevad Prekazi, sarı kırmızılı ekibin deplasman performansının yetersiz olduğunun altını çizse de yine de futbolun her sonuca gebe olduğunu hatırlattı ve eski takımının şampiyonluk şansının devam ettiğini söyledi.

  • "Maçları izliyorum. Galatasaray'ın iyi takımı var ama iyi sonuçlar almakta zorlanıyor. Özellikle deplasmanda çok kötü oynuyor. Futbolda hiçbir şey belli olmaz. Benim zamanımda son haftalara doğru Beşiktaş, Denizlispor'la berabere kalınca biz şampiyon olmuştuk. Galatasaray'ın hala şansı var. Başakşehir'in zor maçları var ama Galatasaray bütün maçları kazanmalı. Başakşehir'in de puan kaybını beklemeli.