Cim-Bom'da varsa yoksa Ndiaye

​Cim-Bom'da varsa yoksa Ndiaye
​Cim-Bom'da varsa yoksa Ndiaye

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yeni sezonda kesinlikle Badou Ndiaye’yi takımında görmek istiyor. Terim’in talebine olumlu yanıt vermek isteyen yönetim var gücüyle çalışıyor. Ancak Senegalli futbolcunun talep ettiği rakam sarı-kırmızılı kulübün elini kolunu bağlanıyor.

2017-2018 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan Stoke City'e transfer olan Badou Ndiaye, Premier Lig kariyerinde büyük bir hüsran yaşadı. Stoke City'nin Premier Lig'e veda etmesinin ardından Ndiaye kulübünden ayrılmaya karar verdi. Senegalli futbolcu için Galatasaray ise uzun zamandır çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Ndiaye'yi takımında kesinlikle görmek istiyor. Fanatik'in haberine göre; Cim-bom ile Stoke City sıkı bir pazarlığa girdi.

Yalnızca 2 maç

Ndiaye, Premier Lig'de umduğunu bulamadı.
Ndiaye, Premier Lig'de umduğunu bulamadı.

Devre arasında Stoke City’ye transfer olan ve Fatih hoca yönetiminde sadece 2 maça çıkan Ndiaye, Galatasaray forması giymek için sabırsızlanıyor. Ancak bu transferdeki tek sorun maliyet.

Cengiz’in kararı net

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Ndiaye kulübünde 3.5 milyon Euro alıyor. Bu parayı biz veremeyiz, nokta” diyerek başarılı orta sahaya indirim mesajı gönderirken, gözler şimdi Ndiaye’de... Yönetim, rakamı aşağıya çekmek için uğraş veriyor. Hedef, Osmanlıspor’dan Galatasaray’a geldiğinde 2 milyon 750 bin Euro’ya anlaşılan Ndiaye ile yeniden bu rakam üzerinden el sıkışmak. Cim Bom, kiralama bedeli olarak da Stoke City’ye 2 milyon Euro ücret vermeye hazır.