Cocu: Türkiye'nin en iyi sol beki Hasan Ali Kaldırım

Phillip Cocu, Hasan Ali Kaldırım için Türkiye 'nin en iyi beki dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, öğrencisi Hasan Ali Kaldırım hakkında açıklamalarda bulundu. Cocu, Hasan Ali'nin eleştirilmesini anlamadığını dile getirdi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de sol bek olarak görev yapan Hasan Ali Kaldırım, sarı lacivertli taraftarlar tarafından en çok eleştirilen kişi olarak dikkat çekiyor.

Fenerbahçe'nin transfer döneminde sol bek transferi yapmaması, o pozisyonda görev yapan bir diğer isim olan İsmail Köybaşı'nın da hazır olmaması nedeniyle, Hasan Ali Kaldırım o bölgede kullanılabilecek tek isim olarak kalmış durumda.

Fenerbahçeli taraftarların ve ünlü yorumcuların performansını eleştirdiği Hasan Ali Kaldırım'a hocası Phillip Cocu tarafından destek verildi. Kaldırım'a tüm maçlarda 90 dakika şans veren deneyimli çalıştırıcı Hasan Ali Kaldırım’ın milli maçta da direkt 11’de yer almasından sonra, "Türkiye’nin en iyi sol bekinin neden sürekli eleştirildiğini anlayamıyorum" ifadesini kullandı.

  • Transfer döneminin bitmesinin ardından Fenerbahçe'nin evinde Kayserispor'u ağırladığı maçın başında sarı lacivertli taraftarlar Hasan Ali Kaldırım'a tezahürat yaparak moral vermeye çalışmıştı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

#Yeniden 💛💙

Hasan Ali Kaldırım (@hak3)'in paylaştığı bir gönderi ()