Comolli'nin ilk transferi Jonathan Bamba

Damien Comolli'nin, St. Etienne kulübüyle sözleşmesi bu ayın sonunda bitecek olan Jonathan Bamba ile ilgilendiği iddia edildi.
Damien Comolli'nin, St. Etienne kulübüyle sözleşmesi bu ayın sonunda bitecek olan Jonathan Bamba ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Damien Comolli ilk transferini yapıyor. Damien Comolli'nin, St. Etienne kulübüyle sözleşmesi bu ayın sonunda bitecek olan Jonathan Bamba ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin yeni sportif direktörü Damien Comolli yoğun bir çalışma programıyla geldi. Fransız basınına düşen özel haberde, Comolli'nin Fransa Ligue 1'de ciddi araştırmalar yaptığı ve birçok oyuncu izlediği belirtildi.

İstanbul’a yeni gelmesine rağmen transfer çalışmalarına başlayan Comolli’nin Fransa Ligue 1’de ciddi araştırmalar yaptığı ve birçok oyuncuyu izlediği belirtildi.

Butfootball’un haberine göre; Comolli, St. Etienne ile sözleşmesi bu ayın sonunda sona erecek Jonathan Bamba’yı sarı lacivertli kulübe transfer etmek istiyor. 23 yaşındaki Fildişi Sahili asıllı Fransız sağ kanat oyuncusunun sözleşmesinin bitecek olmasından faydalanılacağı ve kadroda düşünüldüğü dile getirildi.

Bamba hücumun her bölgesinde oynayabilirken, 34 lig maçında 7 gol ve 10 asist yaptı. Comolli’nin buna benzer birçok futbolcunun takibini yapıp, sözleşme şartlarına göre transferlerde ön ayak olacağı vurgulandı. Şu anda St. Etienne’de yaşayan Comolli’nin özellikle Fransa Ligue 1 kulüpleriyle kurduğu iyi ilişkilerden faydalanacağı kaydedildi.

😃😃😃⚽️🔥🔥 #Sheesh

BAMBA Jonathan (@djobamba)'in paylaştığı bir gönderi ()