Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan ayrılıyor mu?

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

37 yaşında olmasına rağmen dünyanın en zor liginde futbol oynamaya devam eden Cristiano Ronaldo, geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı Manchester United'dan ayrılabilir. Portekizli efsane, kırmızı şeytanların Şampiyonlar Ligi'ne kalamamasından dolayı takımda kalmaya sıcak bakmıyor.

Futbol dünyasının yaşayan efsanelerinden olan Cristiano Ronaldo, sezon boyunca Manchester United'ın istikrarsız performansına rağmen takımının en iyisi olmayı başardı ve sezonu 18 golle tamamlayarak, kırmızı şeytanlarda yılın oyuncusu seçildi.

  • Premier Ligi 6. sırada bitiren ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemeyecek olan Manchester United'da Ronaldo, bu durumdan oldukça muzdarip.

Yeni sezonda takımı çalıştıracak Erik Ten Hag, Ronaldo ile aynı takımda olmanın heyecanlı olacağını belirtse de Portekizli futbolcunun düşünceleri farklı...

Son yıllarını şampiyonluktan uzak geçirmek istemiyor

Futboldaki son yıllarını şampiyonluk yarışı içerisinde olmadan geçirmek istemeyen Ronaldo, bu nedenlerden dolayı Manchester United kariyerine devam etmeye sıcak bakmıyor. 37 yaşındaki futbolcunu efsane hocası Sir Alex Ferguson da Ronaldo'yu takımda tutmak için ısrarını sürdürüyor.

Mourinho ile tekrar çalışabilir

Portekizli yıldız için birçok transfer iddiası ortaya atılırken son söylenti İtalya'dan geldi. Çizme basınının iddiasına göre Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Roma, Ronaldo ile ilgileniyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ni kazanan Roma, önümüzdeki sezon çıtayı daha da yukarı çıkarmanın planlarını yapıyor.

  • Mourinho da eski öğrencisi Ronaldo'yu istiyor. 37 yaşındaki Ronaldo, bu sezon Ada ekibiyle tam 39 resmi maça çıkıp 24 gol attı ve 3 de asist yaptı.