Cristiano Ronaldo'ya 2 yıl hapis şoku

 Portekizli dünya yıldızına vergi kaçırma suçundan 2 yıl hapis cezası verildi.
Portekizli dünya yıldızına vergi kaçırma suçundan 2 yıl hapis cezası verildi.

Dünya Kupası'nda Portekiz formasıyla İspanya karşısına çıkmaya hazırlanan Cristiano Ronaldo'ya İspanya'dan kötü bir haber geldi. Portekizli dünya yıldızına vergi kaçırma suçundan 2 yıl hapis cezası verildi.

Real Madrid'de forma giyen ve şu sıralarda Dünya Kupası B Grubu mücadelesinde İspanya'ya karşı sahaya çıkacak olan Ronaldo'ya, İspanya'dan üzücü bir haber geldi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Portekizli yıldıza 2 yıl hapis cezası verildi.

İspanyol hükümeti tarafından vergi kaçırdığı tespit edilen Cristiano Ronaldo'nun bir süredir devam eden davası sonuçlandı. Dünya yıldızının vergi kaçırdığı ispatlanırken, Ronaldo da suçlamaları kabul etti.

Davanın sonuçlanmasının ardından Ronaldo ile İspanya devlet kurumları arasında yapılan anlaşmaya göre; Portekizli yıldız 2 yıllık hapis cezasından 16.5 milyon pound ödeyerek kurtulacak.

  • Şampiyonlar Ligi finalinden sonra yaptığı açıklamalarla Real Madrid'den ayrılık sinyalleri veren yıldız oyuncunun, bu olayın ardından takımdan ayrılacağı iyiden iyiye dillendirilmeye başlandı. Portekizli yıldıza başta eski kulübü Manchester United olmak üzere birçok kulüpten transfer teklifi olduğu belirtiliyor.

📸 #Günaydın

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()