Daily Express Beşiktaş'ın transferini açıkladı: Cyle Larin Ocak ayında Beşiktaş forması giyecek

​Daily Express Beşiktaş'ın transferini açıkladı: Cyle Larin Ocak ayında Beşiktaş forması giyecek
​Daily Express Beşiktaş'ın transferini açıkladı: Cyle Larin Ocak ayında Beşiktaş forması giyecek

Ünlü İngiliz gazetesi Daily Express, Beşiktaş'ın 22 yaşındaki Kanadalı golcü Cyle Larin ile anlaştığını ve transferin Ocak ayında biteceğini ileri sürdü.

GZT Spor Dış Haberler - Transfer dönemi bitti ancak transfer söylentileri bitecek gibi durmuyor. İngiliz gazetesi Daily Express, Beşiktaş'ın Kanadalı genç golcü Cyle Larin'i transfer etmek için girişimlerde bulunduğunu okuyucularına duyurdu.

ABD MLS ekiplerinden Orlando City'de forma giyen 22 yaşındaki genç yıldızla İngiliz kulübü Leeds United'ın da ilgilendiği ancak oyuncunun ocak ayında Beşiktaş'a imza atmaya daha yakın olduğu belirtildi.

ATİBA DEVREDE

Haberde; yaz transfer döneminde bu oyuncuyu almak isteyen ancak bir türlü sonuçlandıramayan Beşiktaş'ın Ocak ayı için söz aldığı vurgulandı. Oyuncunun kulübüne 2 milyon Euro öneren Beşiktaş'ta Larin'in ikna edilmesi içinse Atiba'nın devrede olduğu öğrenildi.

Genç golcü Orlando City formasıyla çıktığı 85 maçta 43 gol 7 asistlik muazzam bir performans sergiledi. Cyle Larin'in Orlando City formasıyla geçen sezon gösterdiği performans;