Dele Alli milli maçın ardından otelde kavga çıkardı

Dele Alli, koşuyoluna atılan topa yetişmeye çalışırken görüntüleniyor...
Dele Alli, koşuyoluna atılan topa yetişmeye çalışırken görüntüleniyor...

İngiltere Milli Takımı'nın yıldız isimlerinden Dele Alli'nin bir otel lobisinde sabah saat 5 sularında çalışanlarla yaşadığı kavga, müşteriler tarafından kayda alındı.

UEFA Uluslar A Ligi’nde İngiltere, son maçında Hırvatistan’ı 2-1 mağlup ederek Hollanda, Portekiz ve İsviçre ile birlikte yarı finale yükseldi. Hırvatistan’ın B Ligi’ne düştüğü karşılaşmanın ardından İngiltere Milli Takımı’nın kamp yaptığı otelde Dele Alli’nin, resepsiyon görevlileri ile oda kavgasına tutuştuğu kaydedildi. Otelde kalan bir müşterinin cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde, Tottenham’da oynayan Dele Alli’nin, çatı katında yer alan süit odaya geçmek için sabahın beşinde tartışma yaşadığı gözlendi.

İngiliz yıldızın otel görevlisi ile tartışması bu şekilde görüntülendi.
İngiliz yıldızın otel görevlisi ile tartışması bu şekilde görüntülendi.

Ortaya çıkan görüntülerde Dele Alli’nin, İngiltere Milli Takımı’ndan oda arkadaşı Ross Barkley ile resepsiyona yaklaştığı ve çatı katındaki süit odayı istediği görülüyor. Ross Barkley’in sakin durduğu olayda, Dele Alli’nin hararetli bir şekilde resepsiyon görevlisine süit odaya geçmek istediğini iletiyor. Gecelik 350 pound tutarındaki odalarından memnun olmayan Dele Alli ve Ross Barkley’in, 3 bin dolarlık süit odayı istedikleri anlaşılıyor. Görgü tanıklarına göre otele yanlarında birçok insanla beraber gelen Dele Alli ve Ross Barkley’in bu istekleri, odada sadece 2 kişi kalabilecekleri belirtilerek reddediliyor.

Bunun üzerine sinirlenen Dele Alli’nin, yüksek sesle “14 bin pound mu? Bu saçmalığa katlanacağımı mı sanıyorsunuz? Benim için ne yapıyorsunuz? Ben sadece… Ama bu gece için burada odam var” diyerek resepsiyon görevlilerini azarladığı anlaşılıyor. Kayıtlarda, o sırada olay yerinde olan otel müşterilerinden birinin “Şu rezalete bakın… Bunlar İngiltere Milli Takımı’nın oyuncuları… Bunlar İngiltere’yi temsil ediyorlar. Bunlar gençlere örnek olması gereken insanlar… Utanç verici… Tam bir rezalet… Saat sabahın beşi…” diyerek olaya tepki gösterdiği duyuluyor.