Denys Boyko'ya skandal hakaret!

Denys ​Boyko kariyerine Kiev'de devam ediyor.
Denys ​Boyko kariyerine Kiev'de devam ediyor.

Dinamo Kiev forması giyen Denys Boyko, Ukrayna'da dillere düştü. Artem Milevskiy, Boyko için "sıçan" benzetmesi yaptı.

Beşiktaş'tan ayrılıp Dinamo Kiev'e transfer olan Denys Boyko, alay konusu oldu

Dinamo Kiev'in eski golcülerinden Artem Milevskiy, Kış transfer döneminde Beşiktaş'tan Dinamo Kiev'e kiralanan Denys Boyko hakkında çok sert ifadeler kullandı.

Boyko, Beşiktaş formasıyla...
Boyko, Beşiktaş formasıyla...

Denys Boyko, yeni takımında da yediği hatalı gollerle adından bahsettirirken takımın eski oyuncularından Artem Milevskiy'nin de sert bir yorumuna hedef oldu. Milevskiy, Boyko'nun yediği hatalı goller üzerine, "Dinamo Kiev'in kalesinde resmen bir sıçan var. Bu şekilde hiçbir şeyi başaramazsınız." ifadelerini kullandı.

Milevskiy'in sözlerine sinirlenen ama polemiğe girmek istemeyen Boyko ise ilginç bir cevapla Milevskiy'e yanıt verdi. Boyko, "Buna cevap vermek manasız. Herkesin bir fikri var. Ancak kendisine prim vermek istemiyorum." dedi.

Boyko, Kiev formasıyla...
Boyko, Kiev formasıyla...

Beşiktaş'ta özellikle kupa maçlarında forma giyen ve yediği hatalı gollerle Şenol Güneş tarafından bileti kesilen Boyko, sezon sonunda tekrar Beşiktaş'a dönecek.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra çarpıcı ifadeler kullanan Boyko, "Türkiye'de adeta denizin dibindeydim. Dinamo Kiev'e geri dönmek ve özellikle de son oynadığım maç, benim için yeniden nefes almak gibiydi." demişti.

Bu sözlerin ardından Şenol Güneş'in oyuncuya Beşiktaş'ın kapılarını kapattığı iddia edilmişti.